中国四六级考试网
www.china-cet.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
     
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
洛基英语
精英培训
四级真题详解
·2004年1月英语四级真题详解
·2003年9月英语四级真题详解
·2003年6月英语四级真题详解
·2003年1月英语四级真题详解
·2002年6月英语四级真题详解
·2002年1月英语四级真题详解
·2001年6月英语四级真题详解
·2001年1月英语四级真题详解
·2000年6月英语四级真题详解
·2000年1月英语四级真题详解
中国四六级考试网 >> 模拟试题
2010年6月英语六级考试听力预测试卷(2)
http://www.china-cet.com        来源:考试吧        发布时间:2010-06-11 10:21:05
2天记住4000单词的秘密... 点击进入!!
    

Section A

  Directions:In this section,you will hear 8 short conversations and 2 long conversations.At the end of each conversation,one or more questions will be asked about what was said.Both the conversation and the questions will be spoken only once.after each question there will be a pause.During the pause,you must read the four choices marked A), B), C) and D),and decide which is the best answer.Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 2 with a single line through the centre.

  11.A.She wants to have fair skin.

  B.Her eyes don't feel comfortable.

  C.She wants to wash something away in her stomach.

  D.She has a digestion problem.

  12.A.He is seriously ill and still in hospital.

  B.Mary will do his work instead.

  C.Morrision is his doctor.

  D.He will go to work tomorrow.

  13.A.She is expecting her turn.

  B.She has found valuable information.

  C.She needs another week to prepare.

  D.She has not prepared yet.

  14.A.The A41 at the Dome corner has few cars.

  B.The A1M near Hatfield,Harrow Road has heavy traffic.

  C.The A404,Harrow Road is very busy with many cars.

  D.The A1M is now flowing freely without problems.

  15.A.They will play tennis or baseball.

  B.They will go bicycling or hiking.

  C.They will go bowling.

  D.They will not have sports.

  16.A.Dr.Johnson's class is already full.

  B.the reserved seats are for faculty only.

  C.He will give the woman a chance after she waits a while.

  D.No exceptions can be made with regard to registration policy.

  17.A.The two speaker will continue talking and become friends.

  B.The two speaker will spend their vacation together.

  C.the woman is not interested in the talk.

  D.The man will tell the woman his business major.

  18.A.The man should go and enjoy the performance.

  B.The man chould play games on the Internet.

  C.The man should go to bed early.

  D.The man can enjoy the performance without going out.

  Questions 19 to 21 are based on the conversation you have just heard.

  19.A.She decided to throw it away and buy a new one.

  B.She took it to the repair shop but refused to have it repaired.

  C.She didn't take it to the repair shop at all.

  D.She turned to mechanics for help but they could do nothing with it.

  20.A.The traffic is very heavy.

  B.The transportation is convenient.

  C.The bus service is bad.

  D.Few taxis can be seen there.

  21.A.She will get him to do his assignment.

  B.She will complete his homework for him.

  C.She will help him put his things in order.

  D.She will tell him how to maintain his car.

  Questions 22 to 25 are based on the conversation you have just heard.

  22.A.The National Bank.

  B.The Spanish department.

  C.The Jones and french Company.

  D.A company in Rome.

  23.A.He can speak a little Italian.

  B.He knows a lot of German.

  C.He is good at French.

  D.He speaks Spanish fluently.

  24.A.There are four children in the family.

  B.Tom is too young to start schooling.

  C.Jane must be the eldest in the family.

  D.Bill would be a student next year.

  25.A.She is in the third grade.

  B.She is in the second grade.

  C.She is in the kindergarten.

  D.She is still at home.

Section B

  Directions: In this section,you will hear 3 short passages.At the end of each passage,you will hear some questions.Both the passage and the questions will be spoken only once.After you hear a question,you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D).Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 2 with a single line through the centre.

  Passage One

  Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard.

  26.A.Listening to adults' advice.

  B.Asking adults many questions.

  C.Learning from mistake.

  D.Doing what adults do.

  27.A.Teach students the right way of thinking.

  B.Point out students' mistake and correct them.

  C.Give students correct answers and let them work out on their own.

  D.Ask students work out the right answer first and explain to them later.

  28.A.Tell students to learn from others.

  B.Teach students more knowledge from books.

  C.Set good examples for students.

  D.Point out students' mistake whenever found.

  Passage Two

  Questions 29 to 31 are based on the passage you have just heard.

  29.A.They will find out what its people like.

  B.They will know how to live in another way.

  C.They will know the country and its people better.

  D.They will like its inhabitants and their language.

  30.A.It is second-hand information and useless

  B.It is gathered from other source rather than from its inhabitants.

  C.It is from the arguments about the country.

  D.It is different from what one had before the travel.

  31.A.Differences between people will gradually disappear.

  B.The tourism industry will become flourishing.

  C.The world will become more ahd more interesting.

  D.People in different coutries will keep their own customs.

  Passage Three

  Questions 32 to 35 are based on the passage you have just heard.

  32.A.Because the fibers of his muscles are very thick.

  B.Because he has more muscles .

  C.Because his muscles are made of more stringy fibers.

  D.Because he number of his muscles was fixed during his childhood.

  33.A. More muscles than average people.

  B.A strong heart.

  C.Strength,fitness and endurance.

  D.A strong heart.

  34.A.With an increase in the amount of blood.

  B.With more muscles.

  C.With vigorous trial.

  D.With routine exercise.

  35.A.The source of strength.

  B.Body building.

  C.Strong heart.

  D.Strength,fitness and endurance.

  Section C

  Directions:In this section,you will hear a passage three times.When the passage is read for the first time,you should listen carefully for its general idea.When the passage is read for the second time,you are required to fill in the blanks numbered from 36 to 43 with the exact words you have just heard.For blanks numbered from 44 to 46 you are required to fill in the missing information.For these blanks, you can either use the exact words you have just heard or write down the main points in your own words.Finally, when the passage is read for the third time,you should check what you have written.

  With the assassination of President McKinley,Theodore Roosevelt, not quite 43,became the youngest President in the Nation’s history.He brought new excitement and power to the Presidency,as he (36)______ led Congress and the American public toward progressive (37)_____and a strong foreign policy.

  He took the view that the President should take whatever (38)______necessary for the public good unless expressly (39)______by law or the Constitution." I did not (40)______ power, " he wrote,"but I did greatly (41)______the use of executive power."

  Roosevelt’s youth differed sharply from that of the log cabin Presidents.He was born in New York City in 1858 into a (42)_____family,but he too struggled against ill health and in his triumph became an advocate of the (43)______ life.As President, Roosevelt held the ideal that (44)___________________.

  Roosevelt’s achievements are numerous.He won the Nobel Peace Prize for mediating the Russo-Japanese War,reached a Gentleman’s Agreement on immigration with Japan,and sent the Great White Fleet on a goodwill tour of the world.Some of his most effective achievements were in conservation.(45)____________________.

  Leaving the Presidency in 1909,Roosevelt went on an African journey and then jumped back into politics.While running for President again,he was shot in the chest.(46)_______________:"No man has had a happier life than I have led;a happier life in every way."

参考答案:

  Section A

  11.B 12.D 13.D 14.B 15.D 16.D 17.C 18.D 19.B 20.C 21.A 22.C 23.A 24.D 25.D

  Section B

  Passage One 26.D 27.C 28.A

  Passage Two 29.C 30.D 31.A

  Passage Three 32.A 33.C 34.D 35.A

  Section C

  36.vigorously

  37.reforms

  38.action

  39.forbidden

  40.misuse

  41.broaden

  42.wealthy

  43.energetic

  44.the government should have the power to deal with conflicting economic forces in the nation and guarantee justice to each.

  45.He added enormously to the national forests in the West,reserved lands for public use, and fostered great irrigation projects.

  46.Roosevelt soon recovered, but his words at that time would have been applicable at the time of his death in 1919.

相关内容:
·2013年12月英语六级改革新题型模拟题( ·2013年12月英语六级改革新题型模拟题(
·2013年12月英语六级改革新题型模拟题( ·2013年12月英语六级改革新题型模拟题(
·2012年12月英语六级考试预测试卷四 ·2012年12月英语六级考试预测试卷三
·2012年12月英语六级考试预测试卷二 ·2012年12月英语六级考试预测试卷一
·12月大学英语六级考试完型填空模拟题 ·6月英语六级全真预测试卷及答案解析(




六级真题详解
·2003年1月英语六级真题详解
·2002年6月英语六级真题详解
·2002年1月英语六级真题详解
·2001年6月英语六级真题详解
·2001年1月英语六级真题详解
·2000年6月英语六级真题详解
·2000年1月英语六级真题详解
·1999年6月英语六级真题详解
·1999年1月英语六级真题详解
·1998年6月英语六级真题详解


::::::::网站首页设为首页联系我们 线路图 ::::::::
中国四六级考试网版权所有
公安局网监编号:1081067     京ICP备05034376号
Copyright ? 2006~2007 China-cet.com