中国四六级考试网
www.china-cet.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
     
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
洛基英语
精英培训
四级真题详解
·2004年1月英语四级真题详解
·2003年9月英语四级真题详解
·2003年6月英语四级真题详解
·2003年1月英语四级真题详解
·2002年6月英语四级真题详解
·2002年1月英语四级真题详解
·2001年6月英语四级真题详解
·2001年1月英语四级真题详解
·2000年6月英语四级真题详解
·2000年1月英语四级真题详解
中国四六级考试网 >> 模拟试题
2010年6月英语四级听力考试模拟试题(4)
http://www.china-cet.com        来源:考试吧        发布时间:2010-06-07 14:29:23
2天记住4000单词的秘密... 点击进入!!
    

Questions 22 to 25 are based on the conversation you have just heard.

  22.

  [A] She's worried about the seminar.

  [B]The man keeps interrupting her.

  [C] She finds it too hard.

  [D] She lacks interest in it.

  23.

  [A] The lecturers are boring.

  [B] The course is poorly designed.

  [C] She prefers Philosophy to English.

  [D] She enjoys literature more.

  24.

  [A] Karen's friend.

  [B] Karen's parents.

  [C] Karen's lecturers.

  [D] Karen herself.

  25.

  [A] Changing her major.

  [B]Spending less of her parents' money.

  [C] Getting transferred to the English Department.

  [D] Leaving the university.

  Section B

  Directions: In this section, you will hear 3 short passages. At the end of each passage, you hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken. After you hear a question, you must choose the best and from the four choices marked [A], , [C] and [D]. Then mark the corresponding letter on Answer sheet with a single line through the centre.

  Passage One

  Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard.

  26.

  [A] Rent a grave.

  [B]Burn the body.

  [C] Bury the dead near a church.

  [D] Buy a piece of land for a grave.

  27.

  [A] To solve the problem of lack of land.

  [B]To see whether they have decayed.

  [C] To follow the Greek religious practice.

  [D] To move them to a multi-storey graveyard.

  28.

  [A] They should be buried lying down.

  [B]They should be buried standing up.

  [C] They should be buried after being washed.

  [D] They should be buried when partially decayed.

  29.

  [A] Burning dead bodies to ashes.

  [B]Storing dead bodies in a remote place.

  [C]Placing dead bodies in a bone room.

  [D] Digging up dead bodies after three years.

  Passage Two

  Questions 30 to 32 are based on the passage you have just heard.

  30.

  [A] Many foreign tourists visit the United States every year.

  [B]Americans enjoy eating out with their friends.

  [C] The United States is a country of immigrants.

  [D] Americans prefer foreign foods to their own food.

  31.

  [A] They can make friends with people from other countries.

  [B]They can get to know people of other cultures and their lifestyles.

  [C] They can practice speaking foreign languages there.

  [D] They can meet with businessmen from all over the world.

  32.

  [A] The couple cook the dishes and the children help them.

  [B]The husband does the cooking and the wife serves as the waitress.

  [C] The mother does the cooking while the father and children wait on the guests.

  [D] A hired cook prepares the dishes and the family members serve the guests

  Passage Three

  Questions 33 to 35 are based on the passage you have just heard

  33.

  [A] He took them to watch a basketball game.

  [B]He trained them to play European football.

  [C] He let them compete in getting balls out of a basket.

  [D] He taught them to play an exciting new game.

  34.

  [A]The players found the basket too high to reach.

  [B]The players had trouble getting the ball out of the basket.

  [C] The players had difficulty understanding the complex rules.

  [D] The players soon found the game boring.

  35.

  [A] By removing the bottom of the basket.

  [B]By lowering the position of the basket.

  [C] By simplifying the complex rules.

  [D] By altering the size of the basket.

参考答案:

  22. D 23. C 24.B 25.A 26.D 27.A 28.B

  29. C 30. A 31.B 32.C 33.D 34.C 35.C

  听力原文:

  Questions 22 to 25 are based on the conversation you have just heard.

  M: Hey, Karen, you are not really reading it, are you?

  W: Pardon?

  M: The book! You haven't turned the page in the last ten minutes.

  W: No, Jim, I suppose I haven't. I need to get through although, but I keep drifting away.

  M: So it doesn't really hold your interest?

  W: No, not really. I wouldn't bother with it, to be honest, but I have to read it for a seminar. I'm at the university.

  M: It's a labor of labor then rather than a labor of love.

  W: I should say, I don't like Dickens at all really, the author, indeed, I am starting to like the whole course less and less.

  M: It's not just the book, it's the course as well?

  W: Yeah, in a way, although the course itself isn't really that bad, a lot of it is pretty good, in fact, and the lecturers are fine. It's me, I suppose. You see, I wanted to do philosophy rather than English, but my parents took me out of it.

  M: So the course is OK as such. It's just that hadn't been left to you. You would have chosen a different one.

  W: Oh, they had my best interest at heart, of course,[24B] my parents. They always do, don't they? They believe that my job prospects would be pretty limited with the degree of philosophy. Plus they give me really a generous allowance, but I am beginning to feel that I'm wasting my time and their money. They would be so disappointed though if I told them I was quitting.

  22. D

  Why can't Karen concentrate on the book?

  23. C

  Why is Karen starting to like the course less and less?

  24.B

  Who thinks Philosophy graduates have limited job opportunities?

  25.A

  What is Karen thinking of doing?

  Section B

  Passage One

  In Greece, only rich people will rest in peace for ever when they die. Most of the population, however, will be undisturbed for only three years, then they will be dug up, washed, compressed into a small tin box, and placed in a bone room. If the body has only partially decayed, it is reburied in a smaller cheaper grave, but not for long, the body will be dug up again some time later when it has fully decayed. Buying a piece of land for a grave is the only way to avoid this process. The cost of the grave is so great that most people choose to rent a grave for three years and even after being dug up, lasting peace is still not guaranteed. If no one pays for renting space in the bone room, the skeleton is removed and stored in a building in a poor part of the town. Lack of space in Amphons is the main reason why the dead are dug up after three years. The city is so overcrowded that sometimes dead bodies are kept in hospitals for over a week until a grave is found. Amphons city council wants to introduce cremation that is burning the dead bodies as a means of dealing with the problem. But the Greek Church resists this practice, they believe the only place where people burn is a hell, so burning dead bodies is against the Greek concept of life after death. To save space, the church suggested burying the bodies standing up instead of lying down. Some people proposed building multi-storey underground grave yards.

  26. D

  What must Greeks do to keep the dead resting in ever-lasting peace?

  27.A

  Why are most dead bodies in Amphons dug up after three years?

  28.B

  What suggestions does the church give about the burying of the dead bodies?

  29. C

  What practice does the Greek church object to?

  If you visit a big city anywhere in the world, you will probably find a restaurant would serve the food of your own native country. Most large cities in the United States offer international sample of foods. Many people enjoy eating the food of other nations. This is probably one reason why there are so many different kinds of restaurants in the United States. A second reason is that many Americans come from other parts of the world. They enjoy tasting the foods of their native lands. In the city of Detroit, for example, there are many people from western Europe, Greece, Latin America, and the Far East. There are many restaurants in Detroit which serve the foods of these areas. There are many other international restaurants too. Americans enjoy the foods in these restaurants as well as the opportunity to better understand the people and their way of life. One of the most common international restaurants to be found in the United States is the Italian restaurant. The restaurant may be a small business run by a single family. The mother of the family cooks all of the dishes, and the father and children serve the people who come to eat there. Or it may be a large restaurant owned by several different people who worked together in the business. Many Italian dishes that Americans enjoy are made with meats, tomatoes and cheese. They are very delicious and tasty.

Questions 30 to 32 are based on the passage you have just heard.

  30. A

  Why are there so many international restaurants in the United States?

  31.B

  Why do Americans like to go to international restaurants apart from enjoying the foods there?

  32.C

  How is it typical Italian family restaurant run in the United States?

  Passage Three

  One winter day in 1891, a class of training school in Massachusetts, U. S. A, went into the gym for their daily exercises. Since the football season had ended, most of young men felt they were in for a boring time. But their teacher, Janes Nasmith had other ideas. He had been working for a long time on the new game that would have the excitement of American football. Nasmith showed the men a basket he had hung at the each end of the gym, and explained that they were going to use a round European football, at first everybody tried to throw the ball into the basket no matter where he was standing. “Pass! Pass!” Nasmith kept shouting, blowing his whistle to stop the excited players. Slowly, they began to understand what was wanted of them. The problem with the new game, which was soon called “basketball”, was getting the ball out of the basket. They used ordinary food baskets with bottoms, and the ball, of course, stayed inside. At first, someone had to climb up every time a basket was scored. It was several years before someone came up with the idea of removing the bottom of the basket and letting the ball fall through. There have been many changes in the rules since then, and basketball has become one of the world’s most popular sports.

  33.D

  What did Nasmith do to entertain his students one winter day?

  34.C

  According to the speaker, what was the problem with the new game?

  35. C

  How was the problem with the new game solved?

 

相关内容:
·2013年12月英语四级改革新题型模拟题( ·2013年12月英语四级改革新题型模拟题(
·2013年12月英语四级改革新题型模拟题( ·2013年12月英语四级改革新题型模拟题(
·2013年12月英语四级改革新题型模拟题( ·2012年12月英语四级翻译模拟专题一
·2012年12月英语四级翻译模拟专题二 ·2012年12月英语四级翻译模拟专题三
·2012年12月英语四级翻译模拟专题四 ·2012年12月英语四级翻译模拟专题五




六级真题详解
·2003年1月英语六级真题详解
·2002年6月英语六级真题详解
·2002年1月英语六级真题详解
·2001年6月英语六级真题详解
·2001年1月英语六级真题详解
·2000年6月英语六级真题详解
·2000年1月英语六级真题详解
·1999年6月英语六级真题详解
·1999年1月英语六级真题详解
·1998年6月英语六级真题详解


::::::::网站首页设为首页联系我们 线路图 ::::::::
中国四六级考试网版权所有
公安局网监编号:1081067     京ICP备05034376号
Copyright ? 2006~2007 China-cet.com