中国四六级考试网
www.china-cet.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
     
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
洛基英语
精英培训
四级真题详解
·2004年1月英语四级真题详解
·2003年9月英语四级真题详解
·2003年6月英语四级真题详解
·2003年1月英语四级真题详解
·2002年6月英语四级真题详解
·2002年1月英语四级真题详解
·2001年6月英语四级真题详解
·2001年1月英语四级真题详解
·2000年6月英语四级真题详解
·2000年1月英语四级真题详解
中国四六级考试网 >> 真题
2004年6月19日六级考试A卷详解
http://www.china-cet.com        发布时间:2006-05-16 08:26:56
2天记住4000单词的秘密... 点击进入!!
    

中国四六级考试网制作,不经允许,不得转载

Part I   Listening Comprehension (20 minutes)
Section A
Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and the question will be spoken only once. After each question the re will be a pause. During the pause, you must read the four choices marked A) , B), C) and D), and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the centre.
Example: You will hear:
You will read:
A) 2 hours.
B) 3 hours.
C) 4 hours.
D) 5 hours.
From the conversation we know that the two are talking about some work they will start at 9 o'clock in the morning and have to finish by 2 in the afternoon.
Therefore, D) "5 hours" is the correct answer. You should choose [D] on the Answer Sheet and mark it with a single line through the centre.
Sample Answer [A] [B [C] [D]

1. A) Dick's trousers don't match his jacket.
B) Dick looks funny in that yellow jacket.
C) The color of Dick' 's jacket is too dark.
D) Dick has bad taste in clothes.
答案:A
解析:根据"You're wearing a black jacket, but yellow trousers. It's the strangest combination I've ever seen."一句得出答案。
2. A) Call the police station.
B) Get the wallet for the man.
C) Show the man her family pictures.
D) Ask to see the man's driver's license.
答案:B
解析:根据"We had a wallet brought in this morning. Wait here just a minute, please."一句得出答案。turn in v.上缴。
3. A) The temperature is not as high as the man claims.
B) The room will get cool if the man opens the windows.
C) She is following instructions not to use the air-conditioning.
D) She is afraid the new epidemic SARS will soon spread all over town.
答案:C
解析:根据"As a preventative measure, we are told to let in fresh air by opening the windows and not using air conditioners."一句可推断。因为从说话的语气看,说"她害怕"太牵强,D不正确。
4. A) She lost a lot of weight in two years.
B) She stopped exercising two years ago.
C) She had a unique way of staying healthy.
D) She was never persistent in anything she did.
答案:A
解析:根据谈话,只能推断,她体重减少较多,此题主要干扰项是C,但exercising显然不是很独特的减肥方法,所以不可选。
5. A) The man is not suitable for the position,
B) The job has been given to someone else.
C) She had received only one application letter.
D) The application arrived a week earlier than expected.
答案:B
解析:根据"But if only you had sent in your application letter a week earlier.",显然,是指该应聘者不是不适合该工作,而是,申请交迟了。
6. A) He's unwilling to fetch the laundry.
B) He has already picked up the laundry.
C) He will go before the laundry is closed.
D) He thinks his mother should get the clothes back.
答案:A
解析:"Don't look at me, mom."言外之意就是他不愿意去。
7. A) At a shopping center. C) At an international trade fair.
B) At an electronics company. D) At a DVD counter in a music store.
答案:C
解析:只要听清"displayed"和" booth"两个词,答案就不难判断。
8. A) The woman hated the man talking throughout the movie.
B) The woman saw a comedy instead of a horror movie.
C) The woman prefers light movies before sleep.
D) The woman regrets going to the movie.
答案:D
解析:根据问句"I don't know why I let you talk me into going."可判断,她很后悔,talk into v.说服某人做某事。
9. A) He is the fight man to get the job done.
B) He is a man with professional expertise.
C) He is not easy to get along with.
D) He is not likely to get the job.
答案:D
解析:根据"But I doubt his professional expertise. I want someone who can get the job done.",显然,言外之意就是Mr. Beckett不够专业,因而不太可能得到那份工作。
10. A) It is being forced out of the entertainment industry.
B) It should change its concept of operation.

相关内容:
·新航道点评2006年6月17日四级阅读 ·新英语四级考首次亮相 先考作文增加
·从6月24日新四级试题看四六级考试改 ·新东方名师点评四级:写作题出得很
·2005年12月24日的四级考试阅读部分分析 ·新东方名师详尽解析2005年12月24日六级
·新东方名师2005年12月四级考试作文试 ·新航道名师:05年12月24大学英语六级
· 四、六级考场亲历记 ·今年四六级考试听说读写趋势谈




六级真题详解
·2003年1月英语六级真题详解
·2002年6月英语六级真题详解
·2002年1月英语六级真题详解
·2001年6月英语六级真题详解
·2001年1月英语六级真题详解
·2000年6月英语六级真题详解
·2000年1月英语六级真题详解
·1999年6月英语六级真题详解
·1999年1月英语六级真题详解
·1998年6月英语六级真题详解


::::::::网站首页设为首页联系我们 线路图 ::::::::
中国四六级考试网版权所有
公安局网监编号:1081067     京ICP备05034376号
Copyright ? 2006~2007 China-cet.com